Ledig tjänst

Bevaknings Assistans AB har kontor i Tyresö och våra väktare utgår härifrån. Vårt arbetsområde är däremot i hela Stor-Stockholmsområdet. Bevaknings Assistans AB är ett av de ledande bevakningsbolaget i Stockholm. Det betyder att vi har en stor insikt om våra kunder och deras behov av säkerhet och bevakning. Vi kan enkelt förstå kundernas specifika behov av väktare och olika typer av bevakning. Våra kunder är allt från privatpersoner till små och stora företag.

Vi söker nu en väktare för heltidsanställning på en av våra rondbilar nattetid med start omg. 

Vi söker även kontinuerligt efter väktare för behovsanställning.

Är du intresserad skicka ditt cv till info@bevakningsassistans.se eller ring oss på 08-798 60 65

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *